Jachtlaan 168
7313 EG Apeldoorn
06 - 25 10 45 52
[email protected]
Prijzen Actie!

Over Van Wassenberg

Onze rijschool in Apeldoorn is uitgegroeid tot een van de betere van de regio. Ondanks het feit dat wij maar met 2 auto's rij-instructie geven, gaan er jaarlijks tussen de 100 tot 150 1e examenkandidaten op voor hun rijexamen.

Het slagingspercentage van deze groep ligt rond de 65/75%. Landelijk gezien ligt dat percentage rond de 45%. De groep die herexamen doet bij ons heeft een slagingspercentage dat tussen de 70% en 75% ligt. Totaal doen bij ons jaarlijks tussen de 150 en 200 kandidaten examen.

 

Wat bieden wij?

 

Individueel theorie oefenen

Elke dinsdagavond vanaf 20.00 tot 21.30 uur verzorgt Rieki de theorieavond.

Er zijn kandidaten die moeite hebben om zich te concentreren in een grotere groep. Voor hen bestaat de mogelijkheid om individueel theorieles te krijgen. Vanaf 19.00 uur bestaat de mogelijkheid tot individuele theorie

Bekijk meer afbeeldingen

Tussentijds toets

De tussentijdse toets, is een proefexamen en een toets die wordt afgenomen door een examinator van het CBR.

Zakken of slagen is er niet bij.  Bij het pakket, dat wij ook aanbieden zit een aanzienlijk voordeel. De tussentijdse toets is namelijk een onderdeel van het pakket en een goede voorbereiding op het eindexamen.

Touren naar + door Amsterdam

Wij rijden bij voorkeur met twee kandidaten.

Elke kandidaat investeert twee rijlessen en daardoor zijn we meestal  vier uurtjes op pad. We rijden dwars door het centrum van Amsterdam. Ook rijden we over de grachten. Voor de voetballiefhebbers rijden we meestal ook onder de Amsterdam Arena door.