Jachtlaan 168
7313 EG Apeldoorn
06 - 25 10 45 52
[email protected]
Prijzen Actie!

Rijlessen als herintreder, moeilijk lerend & autisme

Het komt regelmatig voor, dat rijbewijsbezitters enkele jaren niet hebben gereden. Een paar uur in onze lesauto, dan wel mogelijk in de eigen auto, biedt weer mogelijkheden om aan het verkeer deel te gaan nemen. Mensen met bepaalde angsten, bijvoorbeeld de snelweg kunnen wij begeleiden. Ook het voorbereiden van een testrit bij het CBR is mogelijk.

Verder hebben wij veel ervaring met mensen die wat minder goed kunnen leren en/of autimse hebben. Door onze persoonlijke benadering zijn wij in staat deze doelgroep goed te begeleiden.

Individueel theorie oefenen

Elke dinsdagavond vanaf 20.00 tot 21.30 uur verzorgt Rieki de theorieavond.

Er zijn kandidaten die moeite hebben om zich te concentreren in een grotere groep. Voor hen bestaat de mogelijkheid om individueel theorieles te krijgen. Vanaf 19.00 uur bestaat de mogelijkheid tot individuele theorie

Bekijk meer afbeeldingen

Tussentijds toets

De tussentijdse toets, is een proefexamen en een toets die wordt afgenomen door een examinator van het CBR.

Zakken of slagen is er niet bij.  Bij het pakket, dat wij ook aanbieden zit een aanzienlijk voordeel. De tussentijdse toets is namelijk een onderdeel van het pakket en een goede voorbereiding op het eindexamen.

Touren naar + door Amsterdam

Wij rijden bij voorkeur met twee kandidaten.

Elke kandidaat investeert twee rijlessen en daardoor zijn we meestal  vier uurtjes op pad. We rijden dwars door het centrum van Amsterdam. Ook rijden we over de grachten. Voor de voetballiefhebbers rijden we meestal ook onder de Amsterdam Arena door.