Jachtlaan 168
7313 EG Apeldoorn
06 - 25 10 45 52
[email protected]
Prijzen Actie!

Ervaringen van de autorijschool uit Apeldoorn

Bekijk de ervaringen van de kandidaten van V.O.F. Autorijschool Van Wassenberg. Heb jij ook een ervaring opgebouwd bij Van Wassenberg in Apeldoorn? Vul dan hiernaast het formulier en kom ook op onze website te staan!

Goede ervaring en een leuke tijd gehad bij Van Wassenberg!

Goeie rijlessen gekregen bij van Wassenberg en aardige instructeurs. Examen in 1x gehaald!

Erg leuke en leerzame lessen. Ook de rit naar Amsterdam is erg leuk!

Super goede ervaring gehad. Twee zeer ervaren instructeurs die mij goed begeleid hebben. Ik ben binnen hun lespakket van 30 lessen geslaagd, vooral de tussentijdse toets en rit naar Amsterdam zijn erg leerzaam. Daarnaast bieden ze ook nog theorielessen aan waardoor ik in 1 keer ben geslaagd voor m'n theorie examen. Ik raad van Wassenberg aan iedereen aan!

Super leuke en leerzame lessen gehad bij auto rijschool van wassenberg, goede begeleiding van zeer ervaren instructeurs. Een echte aanrader, evenals de rit naar Amsterdam wat een goede voorbereiding is voor drukke wegen en smalle weggetjes!

V.O.F. Autorijschool Van Wassenberg is een ervaren stel dat je goed opleidt om je rijbewijs te halen bij het CBR. De afwisseling van Rieki en Sander als rij-instructrice/rij-instructeur werkt super. Daarnaast hebben de theorieavonden mij een goede start gegeven, waarna ik zelf ben gaan oefenen (vanwege corona). Rieki weet waar ze het over heeft en haalt regelmatig details aan tijdens deze...

, 11 april 2021

Ik heb erg goede ervaringen! Het zijn aardige instructeurs die echt bereid zijn om je goed te helpen, ook als je zelf een slechte dag hebt. Ze geven duidelijke instructies en ze zijn altijd in voor een praatje, ze stellen je erg op je gemak. Ik had tevens theorielessen, die erg handig en leerzaam waren! De tussentijdse toets en de rit naar Amsterdam zijn echt heel leerzaam! Het zijn goede...

Individueel theorie oefenen

Elke dinsdagavond vanaf 20.00 tot 21.30 uur verzorgt Rieki de theorieavond.

Er zijn kandidaten die moeite hebben om zich te concentreren in een grotere groep. Voor hen bestaat de mogelijkheid om individueel theorieles te krijgen. Vanaf 19.00 uur bestaat de mogelijkheid tot individuele theorie

Bekijk meer afbeeldingen

Tussentijds toets

De tussentijdse toets, is een proefexamen en een toets die wordt afgenomen door een examinator van het CBR.

Zakken of slagen is er niet bij.  Bij het pakket, dat wij ook aanbieden zit een aanzienlijk voordeel. De tussentijdse toets is namelijk een onderdeel van het pakket en een goede voorbereiding op het eindexamen.

Touren naar + door Amsterdam

Wij rijden bij voorkeur met twee kandidaten.

Elke kandidaat investeert twee rijlessen en daardoor zijn we meestal  vier uurtjes op pad. We rijden dwars door het centrum van Amsterdam. Ook rijden we over de grachten. Voor de voetballiefhebbers rijden we meestal ook onder de Amsterdam Arena door.