Jachtlaan 168
7313 EG Apeldoorn
06 - 25 10 45 52
[email protected]
Prijzen Actie!

Rit naar Amsterdam met Van Wassenberg!

Vanaf ons startmoment in juli 1989, zijn wij met onze eerste kandidaat, een toerrit naar + door Amsterdam gaan maken vanuit Apeldoorn. Dat idee ontstond, doordat mijn roots in deze schitterende stad liggen. Het is leerzaam en leuk om eens in een echte drukke stad te rijden. Voordeel hierbij: veel en lang rijden op de snelweg, het rijden in een onbekende stad en vooral de drukte van het verkeer in de stad.

 

Wij rijden bij voorkeur met twee kandidaten. Elke kandidaat investeert twee rijlessen en daardoor zijn we meestal  vier uurtjes op pad. We rijden dwars door het centrum van Amsterdam. Ook rijden we over de grachten. Voor de voetballiefhebbers rijden we meestal ook onder de Amsterdam Arena door. Alles bij elkaar, een goede proef vlak voor het examen.

Tussentijds toets

De tussentijdse toets, is een proefexamen en een toets die wordt afgenomen door een examinator van het CBR.

Zakken of slagen is er niet bij.  Bij het pakket, dat wij ook aanbieden zit een aanzienlijk voordeel. De tussentijdse toets is namelijk een onderdeel van het pakket en een goede voorbereiding op het eindexamen.

Touren naar + door Amsterdam

Wij rijden bij voorkeur met twee kandidaten.

Elke kandidaat investeert twee rijlessen en daardoor zijn we meestal  vier uurtjes op pad. We rijden dwars door het centrum van Amsterdam. Ook rijden we over de grachten. Voor de voetballiefhebbers rijden we meestal ook onder de Amsterdam Arena door.